RIOT ADUCE FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL AL SEZONULUI 3 LA STAPLES CENTER PE 4 OCTOMBRIE

Fiecare meci conteaza în drumul spre victorie - cei mai buni concurenti League of Legends lupta pentru sansa de a câstiga în octombrie Cupa Invocatorului.

LOS ANGELES - 11 iulie, 2013 - Riot Games si-a dezvaluit astazi planurile pentru Campionatul Mondial al Sezonului 3, evenimentul principal al esportului profesionist League of Legends pe scena internationala. Începând cu 16 septembrie, cele mai bune echipe din fiecare regiune a lumii vor ajunge în Southern California pentru a participa la o luna de actiune intensa, inclusiv semifinalele desfasurate la Galen Center, locul unde a avut loc finala de anul trecut. Dupa ce aburii razboiului se ridica, concurentii se vor îndrepta spre centru, pentru Finala mondiala, în prestigiosul loc de desfasurare a sporturilor profesioniste din Los Angeles – Staples Center.

Având loc vineri, 4 octombrie, turneul Campionatului Mondial va fi apogeul jocului profesionist League of Legends din acest an, cei mai buni jucatori luptând în fata a peste 10.000 de fani veniti sa vada meciul direct, plus milioane de spectatori online. Echipa învingatoare va fi încoronata ca fiind campioana mondiala a Sezonului 3 si jucatorii vor pleca luând cu ei Cupa Invocatorului si premiul de 1 milion $. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 25 iulie pe lolesports.com si în alte puncte de vânzare a biletelor asociate. 

Fiti cu ochii pe www.lolesports.com în aceasta vara pentru o acoperire detaliata a fiecarui meci important si pentru stiri, clasamente si continut original premium. 

Informatii-cheie despre Campionatul Mondial League of Legends:

·         Fiecare meci conteaza: Echipe de top din întreaga lume vor concura la evenimentele de calificare pe parcursul acestei veri, fiind în joc dominarea regiunii si o excursie la Los Angeles 

·         Privirile întregii lumi sunt îndreptate spre LA:  Cu 12.000 de locuri ocupate si milioane de fani care urmaresc de acasa, Campionatul Mondial încheie un sezon istoric pentru esportul profesionist

·         Milioane de dolari în joc: Premiile în valoare de 2 milioane $ aduc totalul premiilor din Sezonului 3 la peste 8 milioane $ pe întreg mapamondul

Interesul pentru esport a avut o ascensiune ametitoare în ultimul an în întreaga lume. Numarul de vizualizari ale evenimentului inaugural League of Legends All-Star a ajuns la peste 18 milioane de vizitatori unici, fanii din jurul lumii acordând peste 50 de milioane de voturi pentru a alege jucatorii-vedeta ai evenimentului.

###

Despre League Of Legends

League of Legends® este un joc online competitiv cu ritm alert care combina viteza si intensitatea unui joc RTS cu elemente RPG. Doua echipe de campioni puternici, fiecare cu design si stil de joc unice, se confrunta direct pe diverse câmpuri de batalie si în moduri de joc diferite. Cu o paleta din ce în ce mai larga de campioni, patch-uri frecvente de echilibrare si o scena de turnee înfloritoare, League of Legends ofera o posibilitate infinita de reluare a jocului pentru jucatori aflati la orice nivel de abilitati. 

Despre Riot Games

Riot Games a fost înfiintat în 2006 de niste gameri cu spirit antreprenorial care simteau ca dezvoltarea de jocuri centrate pe jucatori poate duce la crearea de jocuri minunate. În 2009, Riot a lansat titlul de debut,  League of Legends, aclamat de public si critici deopotriva. Peste 11 milioane de jucatori îl joaca în fiecare luna. Jucatorii reprezinta fundatia comunitatii noastre si pentru ei continuam sa dezvoltam si sa îmbunatatim experienta League of Legends

 


Games PressGames Press is the leading online resource for games journalists. Used daily by magazines, newspapers, TV, radio, online media and retailers worldwide, it offers a vast, constantly updated archive of press releases and assets, and is the simplest and most cost-effective way for PR professionals to reach the widest possible audience. Registration for the site and the Games Press email digest is available, to the trade only, at www.gamespress.com.