RIOT GAMES ADUCE LEAGUE OF LEGENDS ÎN ROMÂNIA, CU SERVICII SI ASISTENTA COMPLET LOCALIZATE

Riot Games va sarbatori lansarea jocului alaturi de jucatori, în cadrul Turneului din Bucuresti, organizat în data de 2 iunie.

DUBLIN, IRLANDA –  30 mai 2012 - Riot Games, compania de jocuri care a creat League of Legends , a anuntat astazi lansarea cunoscutului joc online în România, cu servicii si asistenta complet localizate.

Pentru a sarbatori lansarea jocului localizat, finala primului turneu din România a jocului League of Legends va avea loc în Bucuresti, la magazinul Flanco din Unirea Shopping Center, în data de 2 iunie 2012.

Pentru a sustine mai bine jucatorii de League of Legends din tara, versiunea în limba româna a jocului este localizata în întregime, cu dublaj si subtitrari în limba româna, precum si cu asistenta dedicata pentru jucatori si community coordinator dedicat. Un nou site al comunitatii române poate fi gasit la: http://eune.leagueoflegends.com/ro .

„Oricând încercam sa aducem League of Legends într-o noua comunitate, este important sa furnizam aceeasi calitate a serviciilor la care se asteapta jucatorii nostri din toata lumea”, a afirmat Brandon Beck, unul dintre fondatorii si director general al Riot Games. „Asta înseamna ca trebuie sa parcurgem întregul proces: sa oferim asisten?a pentru jucatori în limba româna, sa angajam personal care sa înteleaga cu adevarat nevoile jucatorilor români si sa demaram scena româna de eSports cu un turneu de lansare”.

League of Legends este o arena de lupta online, multiplayer, unde echipele de jucatori concureaza pentru dominatie, selectând un personaj din cei peste 90 de campioni cu puteri unice. De la lansarea sa în America de Nord si Europa în octombrie 2009, peste 30 de milioane de jucatori au descarcat jocul, pentru a intra în sesiuni de lupta multiplayer împotriva echipelor rivale si, în acest moment, peste patru milioane de jucatori se bucura în fiecare zi de League of Legends .

Jucatorii se pot înregistra si pot descarca gratuit jocul de pe site-ul https://signup.leagueoflegends.com/ro/signup/index, pentru a putea începe sa joace imediat.

Despre Riot Games, Inc.

Riot Games a fost înfiintata în 2006 de mai multi gameri cu spirit întreprinzator care cred ca jocul trebuie dezvoltat în interesul jucatorilor poate crea o experienta extraordinara. În 2009, Riot a lansat titlul sau de debut, League of Legends, care a primit aclamatiile criticilor si ale jucatorilor. League of Legends este jucat de peste 11 milioane de persoane în fiecare luna. Jucatorii reprezinta bazele comunitatii noastre si pentru ei continuam sa evoluam si sa îmbunatatim experienta League of Legends. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.riotgames.com/  


Games PressGames Press is the leading online resource for games journalists. Used daily by magazines, newspapers, TV, radio, online media and retailers worldwide, it offers a vast, constantly updated archive of press releases and assets, and is the simplest and most cost-effective way for PR professionals to reach the widest possible audience. Registration for the site and the Games Press email digest is available, to the trade only, at www.gamespress.com.